Το τραγούδι με την «ψεύτρα» Τερέζα Μέι έγινε… σουξέ

Το τραγούδι ενός βρετανικού συγκροτήματος που αποκαλεί την πρωθυπουργό της Βρετανίας «ψεύτρα» εκτοξεύτηκε στην κορυφή των τσαρτς πώλησης μουσικής στη Βρετανία, ενώ χλευάζει το σύνθημά της περί «ισχύος και σταθερότητας» ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 8ης Ιουνίου.

To «Liar liar GE2017» (ψεύτρα ψεύτρα γενικές εκλογές 2017) από το συγκρότημα Captain SKA έχει κατακτήσει την κορυφή του καταλόγου της Amazon με τα τραγούδια τα οποία μεταφορτώθηκαν στη Βρετανία και έχει καταλάβει τη δεύτερη θέση στο κατάστημα iTunes της Apple στη Βρετανία, παρά το γεγονός ότι δεν παίζεται στον αέρα των ραδιοφωνικών δικτύων.

Βάλλοντας εναντίον των πολιτικών λιτότητας που εφάρμοσε το Συντηρητικό Κόμμα της Βρετανίας, το τραγούδι περιέχει μια συρραφή αποσπασμάτων ομιλιών της Μέι κι έχει το ρεφρέν «είναι ψεύτρα, ψεύτρα, όχι, δεν μπορείς να την εμπιστευτείς».

«Όλοι μας ξέρουμε ότι στους πολιτικούς αρέσει να λένε ψέματα/Μεγάλα, μικρά, ψέματα/Το να λένε ότι είναι ισχυροί και σταθεροί, δεν παραπλανούν/Συνεχίζουν να μας εξαπατούν» λέει μία στροφή.