Τρεις τίτλους του Πήγασου κατοχύρωσε ο Ιβάν Σαββίδης

Εξελίξεις για την “Πήγασος Εκδοτική” μετά τον σημερινό (26.-7.2017) πλειστηριασμό που έγινε για τα περιουσιακά της στοιχεία, καθώς η εταιρεία “Dimera”, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, κατοχύρωσε τρία σήματα του ομίλου. Πρόκειται για αυτά της “Ημερησίας”, του “Έθνους” και του “Έθνους της Κυριακής”.

Η εν λόγω εταιρεία κατέθεσε προσφορά 580.000 ευρώ για την “Ημερησία” (τιμή εκκίνησης 250.000 ευρώ) και 3 εκατομμυρίων ευρώ για το “Έθνος” και το “Έθνος της Κυριακής” (τιμή εκκίνησης 2.500.000 ευρώ), που ήταν η μοναδική και μάλιστα στην εκπνοή του χρόνου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις προσφορές.

Παράλληλα, μία και μοναδική προσφορά κατατέθηκε και για μετοχές της εταιρίας Άνωσις ΑΕ. Οι 678.736 μετοχές της εταιρείας ανήκουν πλέον στο δικηγόρο Χρήατο Χαντζαρίδη του Δημητρίου έναντι 25.000 ευρώ. Να σημειωθεί πως η επίμαχη προσφορά κατατέθηκε χθες. Δεν κατατέθηκε καμία άλλη προσφορά για μετοχές της εταιρείας Πήγασος, πλην εκείνων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA που είναι εκτός διαδικασίας, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί ο πλειστηριασμός.