Τροχαίο στην Αταλάντη: Νεκρός ο 21χρονος -Σε κρίσιμη κατάσταση η 15χρονη αδελφή του

Δύο αδέλφια πήραν το αυτοκίνητο του παππού τους για να πάνε για μπάνιο και σε μια στροφή έχασαν τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το ένα να είναι νεκρό παιδί, ενώ το άλλο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, τα δυο παιδιά που διέμεναν στην Αθήνα ήρθαν στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Το μεσημέρι της Κυριακής ο 21χρονος Γιώργος, ο οποίος έχει δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από έναν παππού του, το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του.

Εκείνος δεν ήθελε να του χαλάσει το χατήρι και, χωρίς να μπορούσε να φανταστεί την τραγική εξέλιξη, του το έδωσε.

Δυο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο 21χρονος Γιώργος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια, κάνοντας τούμπες, βγήκε εκτός δρόμου.

Όσοι βρέθηκαν στο σημείο περιγράφουν σοκαρίστηκες εικόνες. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου είχε γίνει μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία ήταν εγκλωβισμένα τα δυο αδέλφια.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν νεκρό τον 21χρονο οδηγό και πολύ σοβαρά τραυματισμένη την 15χρονη αδελφή του. Ο θρήνος και οι εικόνες στο Κ.Υ. Αταλάντης και στο Νοσοκομείο Λαμίας δεν περιγράφονται.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας έδωσαν μάχη αρκετές ώρες για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 15χρονης που είχε χάσει πάρα πολύ αίμα. Τα ξημερώματα το κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

News 24/7