Β.Μεϊμαράκης: Κακόβουλοι με υπονομεύουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Απάντηση σε όσους επιχειρούν να τον εμφανίσουν ότι βρίσκεται σε απόσταση από τη στρατηγική της ΝΔ, έδωσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 στους 88,6 ο Βαγγέλης Μειμαράκης. Λίγες ώρες πριν από τις ευρωεκλογές και όπως εξήγησε μιλώντας στον Σεραφείμ Κοτρώτσο “είναι κάποιοι κακόβουλοι οι οποίοι δεν ήταν ποτέ στη ΝΔ και προσπαθούν πουλήσουν στην ηγετική ομάδα και στον κ. Μητσοτάκη θετική άποψη, οι βασιλικότεροι του βασιλέως, που θέλουν να δείξουν ότι είναι οι καλοί θάβουν ορισμένους που πράττουν το καθήκον τους. Αυτοί πάντα θα υπάρχουν. Λίγο με ενδιαφέρουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η αγάπη των πολιτών”.

Επανέλαβε την άποψη ότι όποιος είναι πρώτος σε ψήφους στις εκλογές, πρέπει να είναι και επικεφαλής της ευρωομάδας ενώ σχολιάζοντας την δήλωση του Γιώργου Κύρτσου οτι “πρώτος θα βγει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με κοινωνικά κριτήρια” ο κ. Μειμαράκης είπε οτι δεν του άρεσε ο τρόπος που το είπε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα μπορούσε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος να βγει πρώτος, παρά το γεγονός ότι είναι νέος στο κόμμα, ο κ. Μειμαράκης απάντησε: “Γιατι όχι; Οι ψηφοφόροι θα κρίνουν”

Αναφερόμενος στον Μάνφρεντ Βέμπερ είπε οτι η ΝΔ θα τον στηρίξει.

“Αν τελικά δεν μπορέσει να βρεθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία, τότε οφείλουμε να βρούμε μέσω συνεννόησης μια άλλη λύση”.

Για τον υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν πρόσθεσε πως είναι “ο μόνος που λέει ότι θα συζητήσουμε τα υπερπλεονάσματα και ο μόνος που έχει δεσμευτεί για τον ευρωστρατό που θα μας ανακουφίσει από πολλές δαπάνες για την Άμυνα.

“Έχουμε το υψηλότερο κόστος για τις ένοπλες δυνάμεις”, πρόσθεσε για να συμπληρώσει οτι “την ειρήνη που ζει η ΕΕ, την πληρώνουμε εμείς, καθώς τα σύνορά της είναι τα δικά μας”.

Σχολιάζοντας τις επιθέσεις του πρωθυπουργού για τον Μάνφρεντ Βέμπερ είπε οτι είναι οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί, δεν βοηθούν τη χώρα μας.

News 24/7