Βγήκε νικητής ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, επιστρέφει στην Ελλάδα

Νικητής και πάλι βγήκε ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μια επέμβαση καθώς «άρπαξε» ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό. Τα καλά νέα για τον μικρό στο μήνυμα που αναρτήθηκε στο facebook.

Σε άλλη μια επέμβαση υποβλήθηκε πριν από λίγο καιρό, ο Παναγιώτης – Ραφαήλ καθώς κόλλησε ίωση που τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό. Ο μικρός που έδωσε πολλές μάχες κέρδισε και αυτή.

Στη σελίδα στο facebook «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ» έγινε γνωστό πως ο μικρός βγήκε από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για τις προσευχές σας, την αγάπη σας και τα μηνύματα σας.

Ξεκινάμε να προγραμματίζουμε το ταξίδι της επιστροφής. Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε πολύ!!!», όπως αναφέρεται στο μήνυμα στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ».

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1 και η περιπέτειά του προκάλεσε συγκίνηση στο πανελλήνιο.

Έγινε καμπάνια μέσω της οποίας συγκεντρώθηκε το ποσό που χρειαζόταν για να ταξιδέψει ο Παναγιώτης – Ραφαήλ στη Βοστώνη για να λάβει ειδική γονιδιακή θεραπεία.

Ο μικρός μας μαχητής βγήκε από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Θέλουμε να σας…

Gepostet von Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ am Mittwoch, 26. Februar 2020