Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά κάθε Σάββατο από το KIDOT Generation

Η ομάδα του KIDOT Festival και το ινστιτούτο ξένων γλωσσών Galileo Galilei Generation ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδιά του αύριο με μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια, υπό τον τίτλο KIDOT Generation.

Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2019, κάθε Σάββατο από τις 10:30 μέχρι τις 14:00 η μάθηση γίνεται παιχνίδι στον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο του Galileo Galilei Generation που θα ταξιδέψει τα παιδιά σε ένα πολυθεματικό ταξίδι!

Από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο θα είναι αφιερωμένο σε δύο ή τρεις θεματικές, όπως τέχνες, επιστήμες, μουσική, χορός, θέατρο κ.ά. προσκαλώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν ένα συνδυασμό θεματικών μέσα από δημιουργικά βιωματικά εργαστήρια.

Οι ομάδες που θα διεξάγουν τα εργαστήρια είναι το καταρτισμένο προσωπικό από το Galileo Galilei Generation, αλλά και επαγγελματίες έμπειροι στο παιδικό κοινό, οι οποίοι αποτελούν επιλεγμένοι συνεργάτες της ομάδας KIDOT.

Ο κάθε κύκλος Workshop περιλαμβάνει τρία εργαστήρια, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών.

Κάθε παιδί μπορεί να παίρνει μέρος σε ένα ή και στους δύο κύκλους Workshop, βιώνοντας έτσι ένα άκρως δημιουργικό Σαββατιάτικο πρωινό. Μέσα από τα εργαστήρια αυτά, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να ανακαλύψουν καινούριες, αλλά και να εξερευνήσουν μέσα από τη βιωματική μάθηση και το παιχνίδι, έννοιες, αξίες και ενδιαφέρουσες θεματικές.

Για να μαθαίνετε πρώτοι το πρόγραμμα του KIDOT Generation μπορείτε να παρακολουθείτε την παρούσα εκδήλωση στο Facebook, αφού πρώτα πατήσετε τον επιλογή «Ενδιαφέρομαι» για την αντίστοιχη ημερομηνία / τις αντίστοιχες ημερομηνίες.

Πληροφορίες

Galileo Galilei Generation Τσιμισκή 116, Θεσσαλονίκη
19 Ιανουαρίου 2019 – 9 Μαρτίου 2019

Το πρόγραμμα του κάθε Σαββάτου

10:30 – 11:30 Προσέλευση & προβολή ξενόγλωσσης παιδικής ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους
11:30 – 12:30 Πρώτος κύκλος Workshop
12:30 – 13:00 Δημιουργικό διάλειμμα
13:00 – 14:00 Δεύτερος κύκλος Workshop

Τηλ. επικοινωνίας: 2313036 708