Βόμβα Αγγελή: Η δολοφονία Μαυρίκου σχετίζεται με την υπόθεση Novartis

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιεισαγγελέας Γ. Αγγελής. Κατά την διάρκεια της εξέτασης του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, ο κ. Αγγελής δήλωσε πως στις τάξεις του δικαστικού σώματος συζητιόταν ευρέως ότι υπάρχουν περιπτώσεις δολοφονιών που σχετίζονται με το σκάνδαλο Novartis.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Αγγελής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δήλωσε: «Συζητούσαμε οι Εισαγγελείς για τους 2 φόνους, που ενδεχομένως σχετίζονται με την υπόθεση Novartis. Του Μαυρίκου και ενός άλλου, του επονομαζόμενου “ντελιβερά”».

Σοβαρές αντιφάσεις για τις επαφές Κοντονή – Πάιατ

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του, ο κ. Αγγελής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναίρεσε ουσιαστικά τον εαυτό του σε σχέση με τα όσα δήλωσε αναφορικά με τις επαφές που είχε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης με τον αμερικανό πρέσβη, αναφορικά με την ενεργοποίηση της διαδικασίας της δικαστικής συνδρομής.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής, Γ. Μπούγα, ο οποίος επικαλέστηκε την διάψευση του Στ. Κοντονή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ Real fm, ο κ. Αγγελής είπε: «Αν ο πράκτορας του FBI στην Αθήνα μου τα μετέφερε ψευδώς τότε και εγώ σας μετέφερα ψευδώς το διάλογο αυτό».