Βρέθηκαν χθες Μπουτάρης και Ταχιάος – Νέα συνάντηση από βδομάδα

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις είχε η χθεσινή βραδιά στην οινοφιλική συνάντηση ο «Χάρτης των Γεύσεων» στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να έχει τετ α τετ με τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ για τον δήμο Νίκο Ταχιάο.

Μάλιστα ο γαλάζιος υποψήφιος που κοινοποίησε φωτογραφία από τη συνάντηση, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να «καβαλήσει» το κύμα αντιδημοφιλίας του κ. Μπουτάρη, σημείωσε ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση των δύο αντρών μέσα στην εβδομάδα.

Η ανάρτηση του κ. Ταχιάου:

«Όχι δεν τσουγκρίσαμε ποτήρια με τον Γιάννη Μπουτάρη στην χθεσινή συνάντησή μας στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» όπου βρεθήκαμε καλεσμένοι του κοινού μας φίλου επεμβατικού καρδιολόγου Χουρμούζιου Αραμπατζή που μίλησε για τα οφέλη του ενός (μόνο) ποτηριού κρασιού στην υγεία. Νομίζω μάλιστα ότι ήμασταν οι μοναδικοί που κυκλοφορούσαμε χωρίς ένα ποτήρι δοκιμής στο χέρι μας.

Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σε ένα ραντεβού το οποίο όφειλα να κλείσω οπωσδήποτε και πάλι όχι για να τα «τσουγκρίσουμε». Έχω, εδώ και χρόνια, γράψει τόσα πολλά για το φαινόμενο Γιάννης Μπουτάρης ώστε να μην βρίσκω λόγο να επαναλαμβάνομαι. Το ξεκαθάρισα: Δεν θα καβαλήσω το κύμα της αντιδημοφιλίας του Μπουτάρη, θα μιλήσω για την Θεσσαλονίκη μου όπως την βλέπω, την ξέρω, την θέλω και μπορώ.

Άλλωστε, οι 🇬🇷 δρόμοι του κρασιού μας ενώνουν, όσο κι αν και οι δυο μας το αποφεύγουμε για διαφορετικούς λόγους. Από τα οφέλη τους κρατάμε την ευφορία της ανάπτυξης που φέρνουν».

Όχι δεν τσουγκρίσαμε ποτήρια με τον Γιάννη Μπουτάρη στην χθεσινή συνάντησή μας στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»…

Gepostet von Νίκος Ταχιάος am Samstag, 1. Dezember 2018