Βρέθηκε ο 54χρονος που είχε εξαφανιστεί από τους Νέους Επιβάτες

Η περιπέτεια του κ. Γεωργίου Λαζόπουλου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Λαζόπουλος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος χάθηκε την 05/09/2018, από το σπίτι του στην περιοχή των Νέων Επιβατών, του Δήμου Θερμαϊκού.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ, ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, την 24/09/2018, κλήση για την ανεύρεσή της. Ο 54χρονος, είδε ότι αναζητούνταν με SILVER ALERT και επέστρεψε στο σπίτι του και στην οικογένειά του!

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συνανθρώπους μας που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι συμπολίτες μαςι που βρίσκονται σε κίνδυνο.