Βρέθηκε σημείωμα του 27χρονου που σκότωσε το γιο του στο Χαλάνδρι

Εντοπίστηκε σημείωμα του 27χρονου άνδρα, που σκότωσε το γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στο σπίτι της οικογένειας επί της οδού Τυμφρηστού 12 στο Χαλάνδρι, στο οποίο φέρεται πως ανέφερε, ότι δεν μπορούσε να παίζει τον ρόλο των δύο γονέων προς το παιδί και ζητούσε συγνώμη για την πράξη του.

Η νέα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί. Η 21χρονη Ρομά και μητέρα το παιδιού που βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, καλούσε από το πρωί στο τηλέφωνο χωρίς να το σηκώνει κανείς. Έτσι αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα ενώ στο μεταξύ έμαθε από γείτονες ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Όταν μπήκε η μητέρα στο σπίτι, ανακάλυψε νεκρό το παιδί της και τον πατέρα του. Η γυναίκα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και κάλεσε την Αστυνομία.

Ο 27χρονος, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να είχε βίαιο παρελθόν ίσως ως μία παράλογη πράξη αντεκδίκησης για τον χωρισμό του, έγραψε αυτό το σημείωμα, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, τον μόλις 4 ετών γιο του και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, συγκεντρώνονται στοιχεία και για το παρελθόν των δύο γονέων αλλά και της καθημερινότητας που ζούσαν όταν ήταν μαζί, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι είχαν συχνούς και έντονους τσακωμούς, μέχρι και το προηγούμενο βράδυ από το τραγικό περιστατικό.

news247.gr