Βρέθηκε στην Γαλλία η 7χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Παγκράτι

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν. Το 7χρονο κοριτσάκι, την εξαφάνιση του οποίου είχε δηλώσει ο πατέρας της στις αρχές βρέθηκε στην Γαλλία. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και βρέθηκε από Γάλλους αστυνομικούς που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Οι ελληνικές αρχές είχαν ζητήσει την βοήθεια των γαλλικών και μετά από συντονισμένες κινήσεις εντόπισαν το 7χρονο κοριτσάκι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί βρέθηκε σε συγγενείς της μητέρας της που έχει φύγει από την ζωή και πήγαινε και στο σχολείο.

Μυστήριο παραμένει ακόμα πως το παιδί βρέθηκε από την Ελλάδα στην Γαλλία. Το πήρε μαζί της η πρώην σύντροφος του πατέρα προκειμένου να το δώσει για υιοθεσία; Το πήρε για να το πάει στην οικογένεια της μητέρας του για να έχει καλύτερη ζωή; Και ο πατέρας είχε γνώση όλων αυτών των γεγονότων; Όλα αυτά θα απαντηθούν σύντομα από τις αρχές.

Πότε εξαφανίστηκε η μικρή Βαλεντίν

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι. Ο πατέρας της την είχε στείλει σε μίνι μάρκετ της περιοχής, προκειμένου να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό για να πιει ένα χάπι, καθώς όπως δήλωσε είχε πονοκέφαλο.

Από τότε της 7χρονης χάθηκαν, ενώ και οι κινήσεις του πατέρα της από την αρχή προκάλεσαν ερωτήματα στις Αρχές που ανέλαβαν τις έρευνες, καθώς την έψαξε την ίδια μέρα μ’ έναν φίλο του και στην συνέχεια, αφού δεν την είχε εντοπίσει, έπεσε για ύπνο πιστεύοντας πως θα επιστρέψει.