Βροχές και καταιγίδες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα, συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές που πιθανόν θα συνοδεύονται κι από χαλάζι. Ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται στην Ήπειρο, Μακεδονία, ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο, ανατολικό Αιγαίο και Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Οι  άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, ασθενείς έως μέτριοι, στα πελάγη έως ισχυροί, 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 4 έως 17, στη νότια από 7 έως 18 και στις νησιωτικές περιοχές από 12 έως 20 βαθμούς.

Μακεδονία – Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, κυρίως της Μακεδονίας. Τα φαινόμενα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν κυρίως στη Θράκη. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί, 3 με 5 Μποφόρ και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17  βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με κατά διαστήματα βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, 3-4 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.