Υποψήφιοι με την Κατερίνα Νοτοπούλου ανακοίνωσαν τη στήριξή τους στον Ζέρβα

Τη στήριξή τους στον Κωνσταντίνο Ζέρβα, για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης, δημοσιοποίησαν υποψήφιοι σύμβουλοι με την παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου.

«Συντάσσομαι και συμφωνώ απόλυτα με την Κατερίνα Νοτοπούλου που είπε ότι “Δεν είναι οι υποψήφιοι του δεύτερου γύρου ίδιοι”. Στεκόμαστε απέναντι στο κράμα του Παπαγεωργοπουλισμού-Νεοφιλελευθερισμού που εκφράζεται από τον έναν υποψήφιο. Η προσωπική μου επιλογή για τον δεύτερο γύρο είναι προφανής» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Πέτρος Παππάς αναφέροντας ότι στηρίζει τον κ. Ζέρβα.

 

«Ο κ. Ταχίαος κατά την γνώμη μου έχει χαρακτήρα συγκρουσιακό και έχει προβάλλει προς όλες τις κατευθύνσεις την επιθυμία του να συντρίψει τους αντιπάλους του, σε αντίθεση με τον κ. Ζέρβα που προτάσσει την συνεργασία για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου την επόμενη μέρα, στοιχείο απαραίτητο με την νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου που καμία παράταξη δεν θα έχει πλειοψηφία. Η κρίση δική σας» έγραψε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, επίσης υποψήφιος με την παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Στο ίδιο κλίμα και ο Σταύρος Μπουφίδης