Υποτροφίες σε άριστους πτυχιούχους από τα ΕΛΠΕ

Υποτροφίες σε 11 άριστους πτυχιούχους, οι οποίοι θα συνεχίσουν με μεταπτυχιακές σπουδές σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όπως το COLUMBIA UNIVERSITY, το IMPERIAL COLLEGE, το LONDON SCHOOL OF ECONOMICS, το UNIVERSITY COLLEGE LONDON, το UNIVERSITY OF CAMBRIDGE, το HEC-Paris, το HARVARD BUSINESS SCHOOL, απένειμε, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών υποτροφιών του Ομίλου έχει καθιερωθεί για να επιβραβεύει τους νέους, που στοχεύουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες στον τομέα των επιστημονικών και επαγγελματικών ενδιαφερόντων τους.

Οι επιστημονικοί κλάδοι που επιλέγονται είναι οι τομείς Μηχανικής, Νομικής, Οικονομίας και Διοίκησης (με εφαρμογές στη Διύλιση και Εμπορία Πετρελαιοειδών), Πληροφορικής καθώς και ο τομέας Έρευνας και Παραγωγής Υδρογονανθράκων. Η τελική αξιολόγηση γίνεται από στελέχη του Ομίλου με απολύτως αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια ανάμεσα σε πολλούς άριστους υποψήφιους. Όλοι οι επιλεγέντες υπότροφοι έχουν διακριθεί για τις άριστες επιδόσεις τους, τη συγκρότηση και τους ξεκάθαρους στόχους.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΠΕ, Ευστάθιος Τσοτσορός και ανώτατα στελέχη του Ομίλου συνεχάρησαν τους υποτρόφους στη σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν τους και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις σπουδές τους, διακρίσεις στον τομέα επιλογής τους και χάραξη μίας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας.