Νέος θρίαμβος του Στέφανου Τσιτσιπά

Με μία ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Ισπανού, Μπαουτίστα Αγκούτ κι εξασφάλισε την πρόκριση για τους «4» του Australian Open.

Ο 20χρονος τενίστας εξακολουθεί να γράφει ιστορία στην Μελβούρνη. Μετά το «έπος» επί του Ρότζερ Φέντερερ, τα ξημερώματα της Τρίτης (22/01) επιβλήθηκε με 3-1 σετ και του Μπαουτίστα Αγκούστ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ημιτελικούς του κορυφαίου Grand Slam, όπου πιθανότατα θα βρεί στον δρόμο του τον μεγάλο Ράφαελ Ναδάλ (ο Ισπανός θα παίξει με τον Τιαφό και είναι το απόλυτο φαβορί).

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε το πρώτο σετ με 7-5, έχασε το δεύτερο με 4-6, αλλά στα δύο που ακολούθησαν ήταν ασταμάτητος και με 6-4, 7-6 (2) έφτασε στην τεράστια νίκη και απέδειξε ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του παγκοσμίου τένις.

«Ζω το όνειρό μου»

«Ζω το όνειρό μου. Νομίζω ότι είναι παραμύθι, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Όταν έλεγα στην αρχή της χρονιάς πως ένας από τους στόχους μου είναι να πάω στην ημιτελική φάση ενός Grand Slam, νόμιζα ότι είμαι τρελός, αλλά να που έγινε», τόνισε ο Στέφανος στη συνέντευξή του μέσα από το court, μετά τη λήξη του αγώνα.

Δημοφιλή άρθρα

Λαμπάκι λαδιού: Γιατί ανάβει και πώς να το διορθώσετε;

Δείτε γιατί ανάβει το λαμπάκι λαδιού στο αυτοκίνητό σας και βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για να το διορθώσετε!

Οδηγός Πόλης: Εναλλακτικοί χώροι για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη

Αν αναζητάτε εναλλακτικούς χώρους για παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη, διαβάστε τον οδηγό μας & κάντε τα πιο αξέχαστα πάρτυ γενεθλίων ή γιορτής!

Λεκάνη τουαλέτας: 5 Παράγοντες για τη σωστή επιλογή!

Δείτε πώς να επιλέξτε την ιδανική λεκάνη τουαλέτας για τον χώρο και τις ανάγκες σας!

5 + 1 Κοντινές Αποδράσεις από τη Θεσσαλονίκη

Έχεις ανάγκη ένα city break; Βρες 5 + 1 μοναδικές προτάσεις μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη!

10 + 1 Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Άντρες: Τι δώρο να του πάρω;

Αναζητάς χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες, αλλά δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι τελικά θα πάρεις; Tο αντρικό δώρο είναι μια κατηγορία από μόνο του, καθώς συνήθως...