Αδ. Γεωργιάδης: Μετά το σόου στην τηλεόραση προς υπεράσπιση του Αυγενάκη, ανασκεύασε στο twitter

Εντυπωσιακό σόου έδωσε σήμερα ο Αδωνις Γεωργιάδης στο ΣΚΑΪ, για να ανασκευάσει όμως στη συνέχεια μέσω ανάρτησης στο twitter. Αφού πρώτα υποστήριξε ότι «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα», επέδειξε κάποιες φωτογραφίες με το κινητό του στις οποίες υποτίθεται ότι εμφανίζονταν ο Γ. Κατρούγκαλος και η Ελενα Κουντουρά με τον επιχειρηματία Μπαμπάμτση, που έχει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Documento, καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ, να μιλά με τον Λ. Αυγενάκη.

«Στη μία φωτογραφία είναι με τον Γιώργο Κατρούγκαλο και η άλλη είναι με την Έλενα Κουντουρά» είπε ο Άδ. Γεωργιάδης και αναρωτήθηκε με το γνωστό του ύφος, «πώς ο Βαξεβάνης δεν τις βρήκε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες;».

Μετά από τις εντυπωσιακές κραυγές στην τηλεόραση όμως, που την παρακολουθούν πολύ περισσότεροι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μάζεψε στο twitter, γράφοντας: «Για να ήμαστε δίκαιοι δεν ήταν ο Μπαμπούτσης, αλλά ο Πιτταράς. Οι φώτο όλες είναι από την ίδια εκδήλωση. Και του Αυγενακη και των Υπουργών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το ότι δεν πρόκειται για τον επιχειρηματία Μπαμπάμτση, ο κ. Πιτταράς φοράει… διαφορετική γραβάτα στις φωτογραφίες με τον Αυγενάκη και άλλη σε εκείνες με τον κ. Κατρούγκαλο και την κ. Κουντουρά.

Για χυδαιότητα και γκαιμπελισμό κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη. Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι «ο κ. Πιτταράς είναι γνωστό πρόσωπο, επικεφαλής του Αμερικανικού Φόρουμ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην Αμερική. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βγεί τυχαία σε εκδήλωση κάποιας πρεσβείας».