Ακυρώνεται το Rockwave Festival 2019

Συνεχίζεται η περιπέτεια του Rockwave, ενός φεστιβάλ που υπήρξε από τα μεγαλύτερα και πλέον δημοφιλή στην Ελλάδα από συναυλιακής άποψης.

To σπάσιμο της διοργανώτριας εταιρίας σε δύο νέες νωρίτερα μέσα στη χρονιά άφησε την εντύπωση ότι το 2019 δεν θα πραγματοποιούνταν Rockwave, για πρώτη φορά από το 1996. Ωστόσο στη συνέχεια ανακοινώθηκε η LP του “Lost On You” ως headliner του Rockwave 2019 για το Σάββατο 22 Ιουνίου στο Terra Vibe, καθώς και ο Γάλλος παραγωγός Kavinsky.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, όμως, το επίσημο Facebook του φεστιβάλ έβγαλε μια λιτή ανακοίνωση ακύρωσης του Rockwave 2019, δίχως να δημοσιοποιεί τους λόγους. Οι αντιδράσεις του κόσμου στα σχόλια, υπήρξαν ποικίλες -με πολλούς να ζητούν πιο «ηχηρά» ονόματα.

Σε κάθε περίπτωση, το Rockwave δείχνει να σκοπεύει να επιστρέψει το 2020, προϊδεάζοντάς μας μάλιστα για μεγάλα πράγματα, καθώς στο επόμενο έτος θα γιορτάσει τα 25 του χρόνια.

Όπως ανακοινώθηκε, όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για την LP μπορούν να τα εξαργυρώσουν. Όσοι τα πήραν online από το viva.gr ή το hunteragency.gr θα δουν τα χρήματα να επιστρέφονται αυτόματα στους λογαριασμούς τους, ενώ όσοι τα προμηθεύτηκαν από το φυσικό κατάστημα Ηunter Agency, παρακαλούνται από τη διοργάνωση να τα προσκομίσουν για να τους καταβληθεί το αντίτιμο.