Αλεξανδρούπολη: Εξιχνιάστηκε σωρεία διαρρήξεων σε καταστήματα και οχήματα

Εξιχνιάστηκαν 17 διαρρήξεις καταστημάτων, οχημάτων και οικίας στην Αλεξανδρούπολη και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ως δράστες  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, εξιχνιάστηκαν δεκαεπτά διαρρήξεις και μία απόπειρα, καταστημάτων, οχημάτων και οικίας, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 6-6-2018 έως 5-9-2018, στην Αλεξανδρούπολη.  

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένας 20χρονος Ελληνας και τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 24, 23 και 18 ετών, ενώ συγκατηγορούμενός τους είναι και ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το παραπάνω χρονικό διάστημα, οι δράστες διέρρηξαν δεκατρία καταστήματα, τρία οχήματα και μία οικία στην Αλεξανδρούπολη, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων, διάφορα χρηματικά ποσά, ύψους 6.000 ευρώ περίπου και ένα tablet, καθώς επίσης αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη κατάστημα, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.   

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τέσσερις δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και το αφαιρεθέν tablet.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.