Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ανακοίνωση εναντίον του προέδρου της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης με την οποία κάνει λόγο για «σχέδιο που θέλει τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας να αντικατασταθεί από μια οργάνωση πρόθυμων και πειθήνιων ημετέρων».

«Εδώ και χρόνια οι ΟΝΝΕΔίτισες και οι ΟΝΝΕΔίτες της Βορείου Ελλάδος, δίνουν βροντερό παρών και υποδέχονται τον εκάστοτε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Φέτος όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και γι’ αυτό τον λόγο δεν θα συμμετέχουμε στη σημερινή εκδήλωση. Τους τελευταίους μήνες μετά από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οι χιλιάδες νέες και νέοι της ΟΝΝΕΔ γινόμαστε παρατηρητές μιας προσπάθειας απαξίωσης της οργάνωσης και του δικαιώματος να σκεπτόμαστε και να εκφραζόμαστε ελεύθερα με σκοπό να ελεγχθεί απόλυτα η ΟΝΝΕΔ και να μην έχει μια ανεξάρτητη φωνή.» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης «θα υπερασπιστεί τους αγώνες και την ιστορία της “γαλάζιας γενιάς” με τη φωνή μας, τη σκέψη μας και τη δράση μας και δε θα δεχτεί ποτέ η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας να αντικατασταθεί από μια οργάνωση πρόθυμων και πειθήνιων ημετέρων».