Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων και στο δήμο Θεσσαλονίκης

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε να κλείσουν εκ νέου τα σχολεία και στον κεντρικό δήμο με απόφαση του Αντιδημάρχου Παιδείας.

Διευθυντές σχολικών μονάδων ήδη ειδοποιούν τους γονείς μαθητών για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Επίσης δόθηκε εντολή να αποχωρήσουν από τα σχολεία και οι μαθητές γυμνασίων.

«Μετά από εντολή του Αντιδημάρχου Παιδείας του δήμο Θεσσαλονίκης, αναστέλλεται η λειτουργία του σχολείου λόγω χιονόπτωσης. Σας ενημερώνουμε ότι τα παιδιά θα αποχωρήσουν άμεσα», είναι η ενημέρωση που λαμβάνουν οι γονείς από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δήμου: «Λόγω της χιονόπτωσης που παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης θα αναστείλουν για σήμερα, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, τη λειτουργία τους. Παρακαλούνται οι διευθυντές και οι διευθύντριες των σχολείων να ενημερώσουν τους γονείς, ούτως ώστε να φροντίσουν για την αποχώρηση των μαθητών. Για τις περιπτώσεις, ωστόσο, που δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή, οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν ανοιχτές για τη φύλαξη των παιδιών, μέχρι να μπορέσουν οι γονείς να τα παραλάβουν από το σχολείο».