«Αντιρρησίας Συνείδησης» στο θερινό σινεμά «Τζένη Καρέζη» με ελεύθερη είσοδο

Με την ταινία του Μελ Γκίμπσον «Αντιρρησίας Συνείδησης» συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό θερινό σινεμά «Τζένη Καρέζη» του Δήμου Παύλου Μελά, με δωρεάν είσοδο για το κοινό, τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00.

Ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Ιωσήφ Αράπογλου, προσκαλούν τους φίλους του θερινού κινηματογράφου να απολαύσουν την ταινία του Μελ Γκίμπσον«Αντιρρησίας Συνείδησης», στο μοναδικό περιβάλλον του δημοτικού σινεμά «Τζένη Καρέζη», από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έως και την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 και ώρα 21.00.

Το Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού επιμελήθηκε και παρουσιάζει το ιδιαίτερα προσεγμένο Πρόγραμμα Σινεμά «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017», 10 διαφορετικών ταινιών και 70 συνολικά προβολών  έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο και προαιρετικά το εισιτήριο αγάπης, τα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, είδη υγιεινής και προσωπικής φροντίδας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά.

Από το καλοκαίρι του 2016, το Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ,  μπήκε δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο με σύγχρονο ψηφιακό σύστημα προβολής των ταινιών που προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.