Απειλές για τη ζωή του δέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιώργος Αβαρλής

Απειλητικό τηλεφώνημα καταγγέλλει ότι δέχθηκε σήμερα το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιώργος Αβαρλής ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος δέχθηκε απειλές για την ζωή του ίδιου και της οικογένειας του, εξυβρίστηκε και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.
Το απειλητικό τηλεφώνημα συνδέεται, σύμφωνα με τον ίδιο, με πρόσφατη παρέμβασή του στο δημοτικό συμβούλιο και την οικονομική επιτροπή. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση έχει ειδοποιηθεί και η υπόθεση διερευνάται.

Πρόσφατα ο Γιώργος Αβαρλής με παρέμβασή του προκάλεσε την ακύρωση του διαγωνισμού για την εκμίσθωση δύο γυάλινων περιπτέρων στη Νέα Παραλία καθώς διαπίστωσε παραλείψεις  κατά τη διαδικασία ελέγχου.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε προχωρήσει στο διαγωνισμό για την εκμίσθωση δύο περιπτέρων, στον Κήπο των Εποχών και στον Απογευματινό Ήλιο.

Στη μια περίπτωση, συμμετείχαν τέσσερις ενδιαφερόμενοι και κατακυρώθηκε η εκμίσθωση έναντι 59.000 ευρώ, ενώ στην άλλη περίπτωση υπήρξε ενδιαφέρον από ένα μόνο άτομο, το οποίο κατέθεσε προσφορά 30.000 ευρώ. Και οι δύο διαγωνισμοί κατακυρώθηκαν στον ίδιο πρόσωπο.

πηγή: Στο Κόκκινο