Άρχισε τις παροχές η Φώφη Γεννηματά…

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», θα μπορούσε να πει κανείς για να περιγράψει όσα συμβαίνουν στο ΚΙΝΑΛ, όπου μετά το τσουνάμι των αποχωρήσεων, έχουν κυριολεκτικά χάσει την μπάλα.

Αυτό δεν είναι κόμμα, survivor είναι, ή καλύτερα nomads. Πλέον δεν ξέρουν τι να πουν. Μετά το ευρωπαικό διασυρμό για το Μακεδονικό και μετά την άσκηση αντιπολίτευσης μέσω Βενεζουέλας, πάντα πίσω από τη ΝΔ, η Φώφη σήμερα από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ άρχισε και τις παροχές.

Όπως είπε «αρκετά πια με την «κρατική φιλανθρωπία» που εκδηλώνεται μόνο παραμονές εκλογών» και υποσχέθηκε «την ενίσχυση των νέων επαγγελματιών με πλήρη απαλλαγή τους από φόρους και εισφορές για μια 3ετία» όπως και «την παροχή κινήτρων μέσω ουσιαστικών φορολογικών εκπτώσεων για την πρόσληψη ανέργων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις».

Θυμήθηκαν τώρα στο ΚΙΝΑΛ τους ανέργους και τους επαγγελματίες. Οκ, ποτε δεν είναι αργά. Αλλωστε τι να κάνει η Φωφη που βλέπει ότι το κόμμα της συνεχώς πέφτει θύμα της “κλιματικής αλλαγής” στα πολιτικά πράγματα της χώρας; Άρχισε λοιπόν τις παροχές. Το ξέρουν αυτό το παιχνίδι πολύ καλά στο ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ. Επίσης προσέλαβε και μετεωρολόγο, τον Σάκη Αρναούτογλου για να της μετράει τα πολιτικά βαρομετρικά χαμηλά. Μη πέσει σε κανένα μπουρίνι μεσοπέλαγα.

Διότι έτσι που το πάνε, δύσκολα θα μπουν στη Βουλή. Λέτε γι αυτό ο Σάκης θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές και όχι υποψήφιος βουλευτής;