Αύριο στο υπ. Υποδομών η συνάντηση που θα κρίνει τη στάση των εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Από την αυριανή συνάντηση στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, θα κριθεί η στάση που θα κρατήσουν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου, Δημήτρης Τσερμενίδης. Οπως ανέφερε ο κ. Τσερμενίδης στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «δεν έχουμε πρόθεση να απειλήσουμε με κινητοποιήσεις, απλώς η συγκεκριμένη μορφή είναι και η μόνη που έχουμε προκειμένου να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε».

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή καταβολή των δεδουλευμένων για τον Ιούνιο, ο κ. Τσερμενίδης σημείωσε ότι δεν ικανοποιεί πλήρως τους εργαζόμενους η καταβολή δεδουλευμένων μόνο για τον Ιούνιο, «ωστόσο είναι ένα βοήθημα».

Στην αυριανή συνάντηση στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι και των υπουργείων Παιδείας (για το μειωμένο εισιτήριο μαθητών και φοιτητών), Εργασίας (για τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων) και Οικονομικών, για τις διαφορές που προκύπτουν από την αύξηση του ΦΠΑ, αλλά και εκπρόσωποι της διοίκησης του ΟΑΣΘ και του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ).