Χρ. Γιαννούλης: Συνεχίζουμε δυνατά, ελέγχουμε τη διοίκηση Τζιτζικώστα…

Όχι μόνο δεν τα παρατάει αλλά δηλώνει δυναμικό παρών στα πράγματα της Περιφέρειας, ο Χρήστος Γιαννούλης επικεφαλής της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά». Ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, χθες συγκάλεσε ολομέλεια της περιφερειακής παράταξης “Κοιτάμε Μπροστά», που πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Το παρών στην ολομέλεια έδωσαν δεκάδες στελέχη της παράταξης, προκειμένου να καταρτισθεί το πρόγραμμα δράσης και οι προτεραιότητες της παράταξης αλλά και να γίνουν και οι τελευταίες συνεννοήσεις ενόψει της τελετής ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η ορκωμοσία θα γίνει το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 στις 7μμ στο προαύλιο του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επί της Β. Όλγας 198 (Βίλα Αλλατίνι).

Όπως τόνισε ο Χρήστος Γιαννούλης «προχωράμε συγκροτημένα ως παράταξη, αναδεικνύουμε τα όργανα μας και ασκούμε υπεύθυνη και δυναμική προγραμματική αντιπολίτευση και βγάζουμε μπροστά χωρίς συμβιβασμούς και ατολμίες όλα τα ζητήματα της Περιφέρειας, επιδιώκοντας πάντα λύσεις υπέρ της κοινωνίας και όχι των συμφερόντων».

Φ.Δ.