Δ. Παπαδημούλης: Ο Π. Καμμένος δεν θα διευκολύνει τον στόχο της Ν.Δ. να ρίξει τον Αλ. Τσίπρα

«Αρνούμαι να πιστέψω ότι ο Πάνος Καμμένος, του οποίου η διαφορετική άποψη είναι σεβαστή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, θα προχωρήσει σε πράξεις που θα διευκολύνουν τον πάγιο στόχο της Ν.Δ. και της διαπλοκής να ρίξουν τον Τσίπρα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Όπως επισήμανε ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989», η πατριωτική γραμμή είναι να προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών. «Μόνο κέρδος θα έχουμε ως χώρα, ιδιαίτερα η Βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη, αν γίνει ένα βήμα προς τη σταθερότητα και την οικονομική συνεργασία και ανάπτυξη» ανέφερε εξηγώντας: «Τα δικά μας λιμάνια -Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη- η δική μας Εγνατία με κάθετους άξονες, η δική μας σιδηροδρομική γραμμή, τα δικά μας ενεργειακά δίκτυα, να αποτελέσουν τον κορμό για μια βαλκανική συνανάπτυξη».

Πρόσθεσε ακόμη πως «μερικοί από αυτούς που το παίζουν υπερπατριώτες και κατηγορούν εμάς για προδότες, το κάνουν αυτό τη Δευτέρα, και την Τρίτη πάνε στα Σκόπια, βάζουν βενζίνη, παίζουν στο καζίνο, αφήνουν τα λεφτά τους εκεί κι επιστρέφουν».

Ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι η κυβέρνηση «συγκροτήθηκε με στόχο όχι μόνο να βγει η χώρα από τα μνημόνια, αλλά και να ενισχύσει την πολιτική σταθερότητα, να βάλει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης, να επουλώσει πληγές και να αρχίσει την εκκαθάριση μεγάλων υποθέσεων διαφθοράς, που βρίσκονται στη δικαιοσύνη».

Για την επίθεση στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, σημείωσε τέλος ότι «είναι ένα επικίνδυνο κρούσμα εκφασισμού, που επιβάλλει όχι μόνο την αυτονόητη καταδίκη και τη σύλληψη και τιμωρία των υπεύθυνων».

Πηγή: ΑΜΠΕ