Διαμαρτυρία αστυνομικών έξω από το τμήμα Λευκού Πύργου

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, στην πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποίησαν το πρωί, αστυνομικοί, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.

«Εδώ και μία δεκαετία έχουμε να δούμε καινούργια περιπολικά», υποστηρίζει στο www.amna.gr/macedonia ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, «τα οχήματα που χρησιμοποιούμε έχουν γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα και βρίσκονται σε κίνηση 24 ώρες το 24ωρο με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει», αναφέρει.

Ο κ. Τσαϊρίδης επισημαίνει «να σημειώσω δύο περιστατικά, δύο περιπολικά πήραν φωτιά εν κινήσει και μάλιστα κατά τη διάρκεια μεταγωγών, το ένα, από τον Αστυνομικό Σταθμό Σοχού στην Εγνατία Οδό και ένα άλλο στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης. Το ένα περιπολικό κάηκε ολοσχερώς».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, «υπάρχουν πάρα πολλές ελλείψεις σε εφόδια ακόμη και σε στολές. Οι συνάδελφοι αστυνομικοί στην Ομάδα Δίας έχουν να προμηθευτούν στολές από το 2010 με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να πληρώνουν 200 και 300 ευρώ από την τσέπη τους για να έχουν στολές» κατέληξε.