Διαρρήκτης έκλεβε αυτοκίνητα και καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Επιπλέον στοιχεία σχετικά με τη δράση δύο ατόμων τα οποία συνελήφθησαν από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης σε ξεχωριστές περιπτώσεις την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, και χθες, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, προέκυψαν από την έρευνα αστυνομικών της πόλης.

Αναλυτικά, η πρώτη περίπτωση αφορά τη σύλληψη 21χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης προέκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με έναν 24χρονο συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα 07-02-2020 έως 09-02-2020, στις περιοχές του κέντρου της πόλης, της Χαλάστρας, των Κυμίνων, του Ωραιοκάστρου και της Περαίας προέβησαν σε δύο (2) κλοπές οχημάτων, μία (1) απόπειρα ληστείας και τρεις (3) διαρρήξεις επιχειρήσεων – καταστημάτων, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και αποθηκευμένα καλώδια αξίας 7.500 ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά 25χρονο ο οποίος συνελήφθη επειδή διέρρηξε τρία (3) αυτοκίνητα στην περιοχή της Μενεμένης. Από τη συνέχεια της έρευνας της αστυνομία, προέκυψε ότι ο ίδιος είχε κάνει ακόμη έξι (6) διαρρήξεις αυτοκινήτων κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2019 – Ιανουαρίου 2020, στη Μενεμένη. Η λεία του περιελάμβανε χρηματικά ποσά, αντικείμενα και έγγραφα των κατόχων τους.