Έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του Γ. Ζαρωτιάδη

Το αδιαχώρητο το Σάββατο το βράδυ στα εγκαίνια των γραφείων της παράταξης «Υψίπολης», του υποψήφιου δημάρχου Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, στην οδό Γραβιάς 28 και Βασιλίσσης Όλγας. Δεκάδες πολίτες κατέκλυσαν τα γραφεία που βρίσκονται στον 2ο όροφο, γεγονός που εν μέρει δυσκόλεψε την εκδήλωση. Ο υποψήφιος δήμαρχος μίλησε για ένα νέο ξεκίνημα σύγχρονο και ανατρεπτικό, με όραμα φρέσκο και εφικτό, ενώ άσκησε κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης.

Στην υποδοχή ήταν η προερχόμενη από την παράταξη Μπουτάρη, Αγγελική Τριανταφυλλίδου, που έχει αναλάβει και τις δημόσιες σχέσεις και ο δημοσιογράφος Όμηρος Ταχματζίδης. Το αξιοσημείωτο πάντως ήταν ότι το παρών στα εγκαίνια έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Τρεμόπουλος, και ο νυν δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κουράκης από την «Ομάδα των… 4», αλλά και κάποια στελέχη από «αντίπαλες» παρατάξεις… των περιφερειακών εκλογών.

Κάποιοι επιμένουν ότι πέρα από εγκαίνια και ανακοινώσεις, για να βγάλουμε άκρη με τις υποψηφιότητες στον κεντρικό δήμο, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιοι και ποιες, τελικά, θα βρεθούν στην γραμμή εκκίνησης του προεκλογικού αγώνα. Πάντως δεν είναι συνηθισμένο υποψήφιοι δήμαρχοι ή εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι να δίνουν το παρών σε εκδηλώσεις αντιπάλων τους. Αυτό κι αν είναι… πολιτικός πολιτισμός….

Φ.Δ.