Εγκατάλειψε η Τρέμη την ΕΡΤ και πάει OPEN;

Και τώρα χωρίς Τρέμη τι θα κάνουν εκεί στην ΕΡΤ; Λέτε να αναβαθμίσουν τον υπερνεοφιλελέ Κανέλλη που πριν καταλήξει στην ζεστή αγκάλη της ΝΔ, είχε περάσει ένα φεγγάρι από την… Εποχή; Μπα δεν το νομίζουμε. Εξάλλου και η κυρία Όλγα έχει κάποια αριστερά ένσημα. Αυτά πλέον δεν είναι… εύσημα.

Γιατί όμως εγκατέλειψε την εκπομπή της η Τρέμη; Επισήμως επικαλέσθηκε προσωπικούς λόγους. Σεβαστό και δη σε καιρούς δύσκολους που ζούμε. Με την πανδημία δεν παίζουμε, ούτε βέβαια με τις προσωπικές ανάγκες και προβλήματα του κάθε συνανθρώπου μας, και της ευχόμαστε όλα καλά.

Όμως κάνοντας κάποιες υποθέσεις, η πιο πιθανή αιτία της αποχώρησης είναι τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής. Κάποιες πληροφορίες λένε πως υπήρχε πρόβλημα συνεννόησης με τη διοίκηση της ΕΡΤ. Δηλαδή με τον Ζούλα; Μπα. Αυτά είναι προφάσεις. Είναι απλό: η εκπομπή δεν τραβούσε άσε που υπήρχε και ο Κανέλλης που δημιουργούσε κλίμα παγετού και ναυτίας. Ο Δελατόλας ως αριστερός μέσα δεξιά ψάλτης, δεν έσωνε τη ναυτία.

Βέβαια οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως η Τρέμη συζητάει να ενταχθεί στο δυναμικό του OPEN και να αναλάβει ρόλο σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Πάει δηλαδή για καλύτερα και περισσότερα.

Πάντως στην ΕΡΤ υπάρχει ένα θέμα συντονισμού  και όποιος δεν τραβάει ή δεν θέλει να… συντονιστεί, κόβεται. Όχι σαν τους Συριζαίους που δεν ξέρανε τι σημαίνει διοίκηση.

Η περίπτωση Σάπικα

Προ ημερών κόπηκε και η εκπομπή της Σάπικα από την ΕΡΤ3. Η δημοσιογράφος, που ήταν υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης, μετά το κόψιμο εμφανίσθηκε επικριτική. «Δυστυχώς με απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ η εκπομπή θα διακοπεί, πριν κάνει τον κύκλο της (ούτε καν το τετράγωνο της)» σχολίασε. Δηλαδή ο Στάγκος δεν …τετραγώνισε τον κύκλο στην ΕΡΤ3; Κάτι ειπώθηκε ότι την «έφαγε» ο Αυγενάκης, διότι τον στρίμωξε για την  Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Όμως αυτά τα διαδίδουν τίποτα κακεντρεχείς αριστεροί, διότι ως γνωστόν αυτά, επί ΝΔ των αρίστων και της αξιοκρατίας, δεν γίνονται…

Φ.Δ.