Έκδοση των αποτελεσμάτων της 3Κ/2018 ζητά η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Την άμεση έκδοση αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 και μονιμοποίηση των υπαλλήλων στην καθαριότητα ζητούν τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ.

Στο πλαίσιο αυτής της διαμαρτυρίας, πραγματοποιεί συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ, ζητώντας συνάντηση με τον πρόεδρο του οργανισμού, Ιωάννη Καραβοκύρη, προκειμένου να του θέσει τα αιτήματά της.

Συγκεκριμένα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ ζητά την άμεση έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 για 8.166 μόνιμες θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, την ύπαρξη μόνιμου προσωπικού στους δήμους και την εξασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα στις υπηρεσίες των δήμων.

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Νίκος Τράκας, δήλωσε: «Έχουν περάσει 9 μήνες χωρίς να έχουν βγει τα αποτελέσματα της προκήρυξης, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ο κόσμος σε ομηρία. Υπάρχουν εργαζόμενοι που δουλεύουν 8 μήνες και αύριο να φύγουν αν δεν είναι στους τελικούς πίνακες. Εκπαιδεύονται άνθρωποι που σε λίγες ημέρες μπορεί να μη δουλεύουν. Γι αυτό έχουμε και τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα. Το προσωπικό δεν είναι μόνιμο ώστε να εκπαιδεύεται κατάλληλα».

news247.gr