Ενημέρωση για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στο Φίλυρο

Ενημερωτική εκδήλωση για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Δημοτική Κοινότητα Φιλύρου θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 2 Απριλίου, στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Φιλύρου.

Στο πάνελ των ομιλητών μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ενώ από πλευράς δικτύου θα παρευρεθούν και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των πολιτών ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας ΑΕ Λεωνίδας Μπακούρας και άλλα στελέχη της επιχείρησης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί έγκυρα και υπεύθυνα το ενδιαφερόμενο κοινό, σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, καθώς επίσης για τις τεχνικές και λοιπές λεπτομέρειες που αφορούν τα είδη συνδέσεων για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική, Δημόσια-Δημοτικά κτίρια).

Βαρύνουσα σημασία θα δοθεί στη σπουδαιότητα της επέκτασης του δικτύου και των ενεργητικών ωφελημάτων της φτηνής και οικολογικής ενέργειας στο κοινωνικό σύνολο.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κατοίκων του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στο βόρειο κομμάτι του δήμου έγινε ήδη η πρώτη ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες, την Κυριακή 12 Μαρτίου στην αίθουσα «Ιωάννης Μανωλεδάκης» στον Χορτιάτη.