«Ενώνονται τα κομμάτια του παζλ της αποσταθεροποίησης της χώρας»

To θέμα της σύστασης εξεταστικών επιτροπών που θα εξετάσουν το τι έγινε στο πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και την εμπλοκή του Πάνου Καμμένου στην υπόθεση Noor 1 επαναφέρει ο Βασίλης Κικίλιας εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει πως οι αποκαλύψεις του κ. Βαρουφάκη και του κ. Λαφαζάνη έρχονται να ενώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ της αποσταθεροποίησης της χώρας. Μια αποσταθεροποίηση που, όπως λέει, οι Έλληνες πλήρωσαν και πληρώνουν πολύ ακριβά με 100 δισ. κόστος στην οικονομία, κλειστές τράπεζες, 2 αχρείαστα Μνημόνια και φτωχοποίηση της ελληνικής οικογένειας.

Αναφορικά με την εμπλοκή κ. Καμμένου, ο κ. Κικίλιας κάνει λόγο για μία υπόθεση μείζονος πολιτικής σημασίας επισημαίνοντας πως τέτοιες σοβαρές υποθέσεις ή σκάνδαλα, κανονικά οδηγούν σε παραιτήσεις.

Αναφορικά με τα θέματα που έχουν προκύψει με τη Δικαιοσύνη, ο κ. Κικίλιας τονίζει πως αυτή αποτελεί το καταφύγιο των αδύναμων και πως είναι το τελευταίο ανάχωμα απέναντι στην αυθαιρεσία της κάθε κυβέρνησης. «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τους Θεσμούς της Χώρας. Η δε πρωτοφανής, ιστορική ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών, δεν απαντά σε καμία κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης. Εξωτερικεύει τη βαθιά πεποίθηση της ελληνικής κοινωνίας ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φλερτάρουν με καθεστωτικές νοοτροπίες», τονίζει χαρακτηριστικά.