Έρχεται στη Θεσσαλονίκη η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης

Μετά από το ντεμπούτο της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Κάνναβης στην Αθήνα τον περασμένο Ιανουάριο – από όπου μέσα σε 3 μέρες πέρασαν περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες – ήρθε η ώρα της Salonica Cannabis Expo!

H Διεθνής Έκθεση Κάνναβης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο Porto Palace από τις 12 το πρωί.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «στόχος είναι οι επισκέπτες να ενημερωθούν για το πιο πολύτιμο βοτάνι, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες της κάνναβης και τα ιατρικά και βιομηχανικά προϊόντα τους. Σκοπός μας, επίσης, είναι να έρθουν σε επαφή οι ασθενείς μεταξύ τους, αλλά και τα εγχειρήματα που λειτουργούν ήδη στην Ελλάδα με τις εταιρείες που πρωτοπορούν στο εξωτερικό, ώστε να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις και τεχνογνωσία».

Περισσότεροι από 70 εκθέτες και μια πλούσια γκάμα προϊόντων όπως φαρμακευτικά σκευάσματα, είδη διατροφής, ένδυση, καλλυντικά, ατμοποιητές, σπόροι, δομικά υλικά, αγροτικός και βιομηχανικός εξοπλισμός και εφαρμογές, θα βρουν οι επισκέπτες στη Salonica Cannabis Expo (https://salonicacannabisexpo.com/).

Παράλληλα, σε μια σειρά περισσότερων από 20 ομιλιών, γιατροί κι ασθενείς θα ενημερώσουν για τα επιτεύγματα της θεραπευτικής κάνναβης, φορείς θα εξηγήσουν πώς μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σε ιατρικά σκευάσματα και πώς να γίνει καλλιεργητής, ενώ επιχειρηματίες του χώρου θα μεταφέρουν την εμπειρία της νέας αυτής αγοράς.