Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στην ΧΑΝΘ

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη ΧΑΝΘ.

“Η Χ.Α.Ν.Θ. και μαζί της όλη η πόλη γιορτάζει τη ζωή με μια μέρα προσφοράς και αλληλεγγύης και σας καλεί να βάλετε το δικό σας…καλάθι προσφέροντας το πολυτιμότερο δώρο ζωής: ΑΙΜΑ!”., αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί.

Η φετινή εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται με τη συνδρομή του Κέντρου Αίματος Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι κοινωνικοί φορείς της Θεσσαλονίκης: Πηγή Ζωής, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, Αχτίδα, Καλλιπάτειρα, Θερμαϊδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Επίσης την εκδήλωση υποστηρίζουν κοινωνικοί και πολιτιστικοί φορείς της πόλης: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Π.Θ., CatWalk, Nouvelle Amicale, Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, Αρωγή Θεσσαλονίκης – Ομάδα Εθελοντών Πολιτών.

Η εθελοντική αιμοδοσία της ΧΑΝΘ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Καλαμαριάς, του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.