Εξαλλος ο Τραμπ για το βιβλίο του πρώην συμβούλου του Στιβ Μπάνον

Τη στιγμή που διόλου κολακευτικά για τον πρόεδρο Τραμπ αποσπάσματα του βιβλίου «Fire and Fury: Inside the Trump White House» του Στιβ Μπάνον, κάνουν το γύρο του κόσμου, οι δικηγόροι του Αμερικανού προέδρου απαίτησαν να «σταματήσει αμέσως» κάθε περαιτέρω δημοσίευση.

Σε μια επιστολή τους, οι δικηγόροι του Αμερικανού προέδρου καταγγέλλουν τις «ψευδείς και αβάσιμες» αναφορές που περιέχονται στο βιβλίο και απαιτούν ο συγγραφέας Μάικλ Γουόλφ και ο εκδότης να «σταματήσει αμέσως» κάθε περαιτέρω δημοσίευση του βιβλίου, που αναμένεται στις 9 Ιανουαρίου. Ταυτόχρονα απαίτησαν να ζητήσουν επισήμως συγγνώμη.

Στα αποσπάσματα του βιβλίου, ο πρώην σύμβουλος του προέδρου Στιβ Μπάνον, χαρακτηρίζει «προδοσία» τη συνάντηση που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με μια Ρωσίδα δικηγόρο που θα του παρέδιδε επιβαρυντικές για τη Χίλαρι Κλίντον πληροφορίες πριν από τις αμερικανικές εκλογές. Επίσης αναφέρει ότι ο Τραμπ δεν περίμενε και δεν ήθελε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ και ότι η Μελάνια ξέσπασε σε κλάματα… απόγνωσης όταν άκουσε το αποτέλεσμα.

Με οργισμένη αντίδρασή του ο Τραμπ δήλωσε ότι ο Μπάνον «έχει χάσει το μυαλό του».

ΑΠΕ