Εξαρθρώθηκε συμμορία διαρρηκτών που «χτυπούσε» στο Πανόραμα

Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών μελών συμμορίας που ενέχονται σε διαρρήξεις οχημάτων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη.

Οι τρεις δράστες  ηλικίας 29, 18 και 25 ετών εντοπίστηκαν χτες τα ξημερώματα στην περιοχή του Πανοράματος και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες βραδινές ώρες της 15/16-10-2018 διέρρηξαν συνολικά έξι (6) αυτοκίνητα στην περιοχή του Πανοράματος, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή, διάφορα εργαλεία και αντικείμενα.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Σεπτεμβρίου έως μέσα Οκτωβρίου 2018, ο 29χρονος μαζί με άλλους συνεργούς του, στην ευρύτερη περιοχή Πυλαίας – Πανοράματος, διέρρηξαν επιπλέον επτά οχήματα και ένα σπίτι, ενώ αφαίρεσαν δύο οχήματα.

Σημειώνεται ότι, τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.