Εξόρμηση στα δυτικά της Θεσσαλονίκης ενάντια στα νέα μέτρα

Εξορμήσεις στη δυτική Θεσσαλονίκη θα κάνουν σήμερα το απόγευμα μέλη της Συνέλευσης των Κινημάτων για ν’ αλλάξει, όπως αναφέρουν, στρατόπεδο ο φόβος. Συγκεκριμένα, το ραντεβού έχει δοθεί στις 18.30 στην πλατεία Επταλόφου και στη συνέχεια πορεία προς τον Εύοσμο.

«Εμείς άλλη επιλογή δεν έχουμε παρά να βγούμε στους δρόμους, σε έναν δυναμικό αποφασιστικό κι ανυποχώρητο αγώνα για την ανατροπή του μαύρου μετώπου κυβέρνησης-Ε.Ε.-κεφαλαίου  και της κοινωνικής βαρβαρότητας που μας επέβαλαν. Καλούμε τα σωματεία και τις κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες της πόλης και μαζί όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τους νέους και τους συνταξιούχους να πούμε το πιο βροντερό ΟΧΙ στο κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης και τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, το 4ο μνημόνιο που φέρνει», αναφέρουν.

Επιπλέον, η συνέλευση αποφάσισε αντίστοιχη εκστρατεία στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 30 Μάρτη, 6.30μ.μ. (συγκέντρωση στην Τούμπα, Αγ. Θεράποντας και πορεία προς Χαριλάου).

Παράλληλα, προγραμματίζει συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Απρίλη στις 6.30 στο άγαλμα Βενιζέλου ενάντια στη 2η αξιολόγηση, τα νέα μέτρα και το 4ο μνημόνιο αλλά και απεργία για την κυριακάτικη αργία στις 9 του Απρίλη.