Έξυπνες αγορές με εκπτώσεις έως και 60% στο Mediterranean Cosmos!

Η απρόσμενη καλοκαιρινή δροσιά πέρασε, η ζέστη μάς θυμίζει πλέον ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και πρέπει να οργανώσουμε τις διακοπές μας. Αλλά πριν φύγουμε μήπως να εκμεταλλευτούμε την περίοδο των εκπτώσεων που μας καλεί όχι μόνο να καλύψουμε τις καταναλωτικές ανάγκες μας αλλά και να αγοράσουμε όσα είχαμε βάλει στο… μάτι και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή; Η κατάλληλη στιγμή ήρθε και πρέπει να διεκδικήσουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για το πορτοφόλι μας.

Κι επειδή, όχι μόνο οι αγορές, αλλά και ο χρόνος είναι χρήμα, ο τέλειος προορισμός είναι μια από τις πύλες του Mediterranean Cosmos, όπου θα βρούμε ό,τι μας χρειάζεται, ό,τι είχαμε βάλει στο…μάτι, ό,τι δεν είχαμε σκεφτεί ότι το χρειαζόμαστε, ό,τι τέλος πάντων τραβάει η ψυχή μας και σε τιμές που απευθύνονται σε όλους…

Γιατί οι εκπτώσεις στα 200 καταστήματα του Mediterranean Cosmos και στα αμέτρητα επώνυμα brands έχουν ξεκινήσει και μάλιστα σε ποσοστά που αγγίζουν το 60%!

Και η βόλτα μας δροσερή, παρότι μέσα Ιουλίου, με στάσεις ανακούφισης και ξεκούρασης, με επιλογές για καφέ, χυμό, γλυκό ή ό,τι άλλο επιθυμούμε.

Κάνουμε έξυπνες αγορές χωρίς άγχος!

Από τις 9 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου, οι πύλες του Mediterranean Cosmos μας οδηγούν στον απόλυτο προορισμό για shopping και διασκέδαση στην πόλη, χωρίς να προβληματιζόμαστε πού θα παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας, χωρίς να σκεφτόμαστε τη ζέστη, χωρίς να αγχωνόμαστε αν θα βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε, χωρίς να κοιτάμε συνεχώς το πορτοφόλι μας αν τα χρήματά μας είναι αρκετά…

Και αν φτάσει το μεσημέρι ή το… βράδυ και αφού έχουμε κάνει τις αγορές μας, μπορούμε να χαλαρώσουμε με έναν καφέ, φαγητό ή το ποτό μας.

Επιπλέον έκπτωση 10% με τη YES Visa!

Και οι έξυπνες αγορές δεν σταματούν εδώ. Γιατί μια επιπλέον έκπτωση δεν είναι κακή ιδέα… Οι κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας YES Visa, κερδίζουν 10% της αξίας των αγορών σας, επιπλέον των εκπτώσεων, στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του Mediterranean Cosmos.

Και η Κυριακή μέρα για ψώνια είναι!

Αφήνουμε στην άκρη και το άγχος για το αν θα τα προλάβουμε όλα. Και η Κυριακή μέρα για ψώνια είναι στο Mediterranean Cosmos. Ίσως η πιο χαλαρή μέρα για τους περισσότερους, ξυπνάμε λίγο πιο αργά από την καλοπέραση του Σαββατόβραδου, πίνουμε τον καφέ μας και έχουμε όλη την ημέρα μπροστά μας.

Στις 15 Ιουλίου όλα τα εμπορικά καταστήματα και το σούπερ μάρκετ του Mediterranean Cosmos θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00.

Ευκαιρία λοιπόν να γεμίσουμε την Κυριακή μας με μια όμορφη χαλαρή βόλτα.