Φεύγει σήμερα και το τελευταίο κύμα Θεσσαλονικέων

Εγκαταλείπουν την πόλη και οι τελευταίοι Θεσσαλονικείς, καθώς από νωρίς το πρωί παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, προκειμένου να αφήνουν την πόλη για μία ανάσα δροσιάς στις παραλίες της Χαλκιδικής.

Οι οδηγοί, σύμφωνα με την Αστυνομία, κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, κυρίως στο ύψος του εμπορικού κέντρου Πυλαίας.

Στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής ακόμη δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, ωστόσο, όπως εκτιμούν αξιωματικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, ο μεγάλος αριθμός οχημάτων που θα καταφθάνει τις επόμενες ώρες από τη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται να προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα, ειδικά στους βασικούς κόμβους, για την αποφυγή των οποίων θα κληθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, τροχονόμοι.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, εν όψει της εξόδου για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα διανείμει σήμερα σε οδηγούς οχημάτων ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια που περιέχουν χρήσιμες συμβουλές. Η διανομή θα γίνει σήμερα κατά τις ώρες 12.00 μέχρι 17.00 στη διασταύρωση Κ. Καραμανλή και Βούλγαρη και στα διόδια των Μαλγάρων.