Γ. Μπουτάρης: Ακατανόητη η διαφωνία του Κ. Ζέρβα

Την έκπληξή του για τη διαφωνία του νεοεκλεγέντα δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, σχετικά με την ανάπλαση του άξονα Αχειροποιήτου – Αγίας Σοφίας εκφράζει ο απερχόμενος δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο κ. Μπουτάρης χαρακτηρίζει «ακατανόητη» τη διαφωνία του κ. Ζέρβα, με αφορμή την υπογραφή της σχετικής σύμβασης έργου, ενώ αναφερόμενος στο έργο επισημαίνει ότι «ήταν στην κορυφή του προγράμματος της Πρωτοβουλίας», με την οποία ο κ. Ζέρβας εξελέγη δύο φορές.

«Πρόκειται για ένα έργο που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης και το οποίο ως αντιδήμαρχος της διοίκησής μας στήριξε και φυσικά ψήφισε», αναφέρει ο κ. Μπουτάρης και προσθέτει: «Αναρωτιέμαι ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν οι παραπλανητικές ανακοινώσεις λίγες ημέρες πριν αναλάβει η νέα διοίκηση, γνωρίζοντας -υποθέτω- πως εάν δεν υπογράφαμε τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου θα υπήρχαν ρήτρες και πρόστιμα. Ακατανόητη επίσης, η διαφωνία ορισμένων να αποδοθούν περισσότεροι ελεύθεροι χώροι στους πολίτες. Αναρωτιέμαι γιατί ο κ. Ζέρβας ζητάει να μην υλοποιηθούν οι αποφάσεις του ΔΣ, όπως επίσης πού αποσκοπεί η συστηματική προσπάθεια της νέας διοίκησης να αποδομήσει το έργο της νυν».