Γ. Μπουτάρης: Άνανδρη η επίθεση στο σπίτι μου από αντιφρονούντες που ανήκουν στην κατηγορία των ζώων

Για «άνανδρη» και «ανώνυμη» επίθεση έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου αργά το βράδυ της Δευτέρας, αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε η είσοδος του σπιτιού του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο κ. Μπουτάρης ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην άμεση αντίδραση της Αστυνομικής Διεύθυνση Θεσσαλονίκη η οποία παρείχε από την πρώτη στιγμή 24ωρη φύλαξη στο σπίτι του.

«Έβαλα κάμερες γιατί έτσι μου σύστησαν από την ασφάλεια. Δεν αισθάνομαι περήφανα για αυτό» ανέφερε ο δήμαρχος, αλλά διαπίστωσε πως «όταν παίρνεις θέση για ορισμένα ζητήματα έχεις και αντιφρονούντες που είναι στην κατηγορία των ζώων».

Παράλληλα σημείωσε πως «η βία δεν περιλαμβάνει μόνο εμένα αλλά και την οικογένεια μου» και «δεν είναι το πιο απλό πράγμα να καταλάβουν τα παιδιά τι συμβαίνει».

Νωρίτερα κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η πρόεδρος του Καλυψώ Γούλα εισηγήθηκε την ομόφωνη ψήφιση ανακοίνωσης συμπαράστασης προς το πρόσωπο του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, κάτι που το σώμα έκανε δεκτό.

 Στο Κόκκινο