Γ. Στεργίου: Οι οργανωμένες δυνάμεις της ΝΔ να στηρίξουν την κυβέρνηση

«Η συμμετοχή μου στη συλλογική μας προσπάθεια έχει ως στόχο να συμβάλω και εγώ από την πλευρά μου στη θεμελίωση μιας σύχρονης στρατηγικής διακυβέρνησης για τον τόπο […], στην εφαρμογή μιας πολιτικής για τους πολίτες. Για όλους τους πολίτες». Αυτό υπογράμμισε ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου, στην εφημερίδα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Στεργίου τόνισε ότι «μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, η κυβέρνηση έδειξε δείγματα γραφής σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα της, την ετοιμότητά της και τη διάθεσή της για δουλειά». «Η σύνθεσή της έγινε χωρίς πολιτικές αναστολές και κομματικές παρωπίδες. Μια κυβέρνηση που συνδυάζει την πείρα με την ανανέωση και την πολιτική με τον επαγγελματισμό του τεχνοκράτη, που ξέρει να δίνει λύσεις σε προβλήματα», συμπλήρωσε.

Τέλος, τόνισε ότι οι οργανωμένες δυνάμεις του κόμματος θα πρέπει «να στηρίξουν την κυβέρνηση, αλλά να μην απορροφηθούν από αυτήν». «Τα πολιτικά μας στελέχη οφείλουν να μεταφέρουν στο κόμμα και κατά συνέπεια στην κυβέρνηση τα μηνύματα τηε κοινωνίας, αλλά και να επιστρέφουν δημιουργικά σε αυτήν όλες τις κεντρικές μας επιλογές», σημείωσε.