Γαλλία: Βρέθηκε νεκρή η 9χρονη που είχε εξαφανιστεί σε γαμήλια δεξίωση – Ομολόγησε ο δολοφόνος

Σήμερα γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης της 9χρονης Μαελίς στην περιοχή Πον ντε Μποβουαζέν των γαλλικών Άλπεων στις 27 Αυγούστου 2017, όπου είχε πάει με τους γονείς της σε γαμήλια δεξίωση δίπλα σε ένα ποτάμι.

Ο 34χρονος Νορντάλ Λελαντέ, πρώην εκπαιδευτής σκύλων στο στρατό, που ήταν ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του παιδιού, αναγκάστηκε να ομολογήσει έξι μήνες μετά ότι τη σκότωσε, άθελά του όπως είπε, μετά την ανεύρεση μιας κηλίδας αίματος της μικρής κάτω από το πατάκι στο αυτοκίνητό του.

Ο 34χρονος, που είχε ανακριθεί και κρατηθεί από τις αρχές το Δεκέμβριο, όπως αναφέρει η Le Monde, για τη δολοφονία ενός δεκανέα τον Απρίλιο του 2017, υπέδειξε στην αστυνομία το σημείο της χαράδρας στην οποία είχε πετάξει το πτώμα της 9χρονης.

Αρνήθηκε να πει λεπτομέρειες, ωστόσο αποκάλυψε ότι μόλις κατάλαβε ότι το κορίτσι ήταν νεκρό το έκρυψε κοντά στο σπίτι του και επέστρεψε στη γαμήλια δεξίωση, ενώ στη συνέχεια το πέταξε στον γκρεμό. Τα σκυλιά βρήκαν, παρά το πολύ χιόνι, τα υπολείμματα της σορού του κοριτσιού, το κρανίο του και μερικά κόκαλα.

Ακόμη 11 οικογένειες παιδιών που αγνοούνται στην ευρύτερη περιοχή ζήτησαν από τις αρχές να διεξαγάγουν έρευνες για τυχόν εμπλοκή του 34χρονου στις υποθέσεις τους.