«Τρέχουμε μαζί για καλό σκοπό» για τέταρτη χρονιά στο Panorama Charity Fun Run

Με το σύνθημα “Τρέχουμε μαζί για καλό σκοπό”, ο  δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, ο αθλητικός σύλλογος Πανοράματος “Λέοντες” και η ‘Ενωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το “Panorama Charity Fun Run”, στο οποίο αναμένεται να δώσουν το “παρών” εκατοντάδες δημότες.

Κάθε χρόνο η συμμετοχή στην αθλητική διοργάνωση, ξεπερνάει το ρεκόρ της προηγούμενης διοργάνωσης. Σύμφωνα δε, με στοιχεία της προηγούμενης χρονιάς, περισσότεροι από 1.500 δημότες, μικροί και μεγάλοι, έτρεξαν στις καθορισμένες διαδρομές.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να τρέξουν ή να περπατήσουν επιλέγοντας ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές διαδρομές, που θα διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους, αλλά και πανέμορφα δασικά σημεία του Πανοράματος. Τα έσοδα από τις συνδρομές συμμετοχής (10 ευρώ για ενήλικες, 5 ευρώ για μαθητές) θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με αφετηρία τη «Στροφή Πλατανάκια» στο Πανόραμα, οι δρομείς που εκτός από αθλητές αναμένεται όπως και πέρσι μεταξύ άλλων να είναι άτομα της τρίτης ηλικίας, γονείς με καροτσάκια, αλλά και μικρά παιδιά θα μπορούν να επιλέξουν:  Τη διαδρομή-αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 11.00 π.μ., τη διαδρομή μήκους 5,5 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 11.15 π.μ. και τη διαδρομή μήκους 2 χιλιομέτρων, με ώρα εκκίνησης 11.30 π.μ.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι συμμετοχής και φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα του δήμου www.pilea-hortiatis.gr.