ΓΣΕΕ: Διχαστικό και διασπαστικό δηλητήριο από το ΠΑΜΕ

Απάντηση στο ΠΑΜΕ, το οποίο σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρεται στη σημερινή συνάντηση της διοίκησης της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) με τον πρωθυπουργό και αποκαλεί «νόθα» και «διορισμένη» την προσωρινή διοίκηση της Συνομοσπονδίας, έδωσε η ΓΣΕΕ με σχετική ανακοίνωση.

«Την ώρα που το προεδρείο της ΓΣΕΕ έθετε στη νέα πολιτική ηγεσία του τόπου και στον πρωθυπουργό τα καίρια και φλέγοντα για την εργατική τάξη ζητήματα, η απαρτιζόμενη -από κομματικά μισθοδοτούμενα και παράνομα εκλεγμένα στα συνδικάτα στελέχη- ηγετική ομάδα του Π.Α.ΜΕ, διέσπειρε, γι’ άλλη μια φορά, το διχαστικό και διασπαστικό της δηλητήριο. Με Δ.Τ. που εξέδωσαν αποκαλούν τάχα “νόθα” και “διορισμένη” την προσωρινή διοίκηση της ΓΣΕΕ, στην οποία και οι ίδιοι συμμετέχουν (;), καίτοι αποδέχθηκαν το διορισμό τους από το δικαστήριο…» αναφέρει η ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία, «πρόκειται για στελέχη μηδενικής επαγγελματικής ιστορίας και προϋπηρεσίας, αφού δεν έχουν εργαστεί σχεδόν ποτέ στη ζωή τους, πλην της πρόσληψής τους στο κόμμα … που φορούν (παράνομα) το μανδύα του εργαζομένου και εκμεταλλεύονται θέσεις εκπροσώπησης στο οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και στη ΓΣΕΕ. Αυτά τα στελέχη απολαμβάνουν μισθό από το κόμμα και διευκολύνσεις από τα συνδικάτα, ενώ βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία από τον κομματικό τους φορέα να διαλύσουν τα συνδικάτα και να εγκαθιδρύσουν κομματική εκπροσώπηση και πειθαρχία στο ελεύθερο και δημοκρατικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας. Τουλάχιστον αυτό ονειρεύονται … Δεν θα τους περάσει. Σύντομα, θα διαπιστώσουν ότι η δημοκρατία είναι ισχυρότερη από όλα όσα οι ίδιοι πρεσβεύουν» τονίζει η ΓΣΕΕ.

«Υ.Γ. Τα περί συνδικαλιστικής μαφίας όχι μόνο τα αντιπαρερχόμαστε, αλλά τα επιστρέφουμε κιόλας. Λίγες είναι οι μέρες που η κομματική μαφία θα διαλύει συνέδρια, θα ανοίγει κεφάλια και θα προπηλακίζει κάθε διαφορετική φωνή στα συνδικάτα» καταλήγει η ΓΣΕΕ στην ανακοίνωσή της.