Η απάντηση του Γιάννη Μυλόπουλου στο χυδαίο υβρεολόγιο του Νίκου Ταχιάου

Μέσω Facebook απάντησε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος στον «εκλεκτό» της ΝΔ, Νίκο Ταχιάο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο οποίος χτες κατά τη διάρκεια ραδιοφωνική εκπομπής τον έβρισε χυδαία on air!.

«Το θέμα δεν είναι προσωπικό για να ξεπεραστεί με μια συγγνώμη. Το ζήτημα που δημιούργησε ο κ. Ταχιάος με τη χυδαία του επίθεση εναντίον μου είναι πολιτικό. Η συζήτηση δεν έγινε μεταξύ Νίκου και Γιάννη. Ο κ. Ταχιάος δεν είναι ένας τυχαίος πολίτης.  Ο κ. Ταχιάος είναι ο εκπρόσωπος της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές της Θεσσαλονίκης και εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη» αναφέρει ο κ. Μυλόπουλος.

Μάλιστα ο κ. Μυλόπουλος ζητά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταδικάσει «αυτές τις πρακτικές της χυδαίας συμπεριφοράς», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Αν η ΝΔ και ο αρχηγός της δεν τον απομονώσουν και αν δεν καταγγείλουν δημόσια αυτές τις πρακτικές της χυδαίας συμπεριφοράς και της φραστικής βίας, τότε χρεώνονται οι ίδιοι αυτές τις συμπεριφορές. Σε αναμονή λοιπόν μιας πολιτικής απάντησης στο ζήτημα που προκάλεσε ο εκλεκτός της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη…» σημειώνει ο κ. Μυλόπουλος.