Η Φ. Γεννηματά επισκέφθηκε το Σέιχ Σου και στις 8μμ μιλάει στον ΟΛΘ

Κριτική στην κυβέρνηση για ολιγωρία κι αδιαφορία στην αντιμετώπιση του φλοιοφάγου εντόμου που κατατρώει το περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, άσκησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, σε δηλώσεις κατά την επίσκεψη της, το πρωί, στο Σειχ Σου.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συνοδευόμενη από στελέχη του κόμματος, όπως τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκέων, Σίμο Δανιηλίδη, τον βουλευτή Β Θεσσαλονίκης, Γιώργο Αρβανιτίδη και υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, λίγο μετά τις 11πμ, επισκέφθηκε μέρος του Σειχ Σου, προκειμένου να διαπιστώσει, άμεσα κι από κοντά, το μέγεθος του προβλήματος με το φλοιοφάγο έντομο, Tomicus piniperda, που έχει ήδη νεκρώσει 3.500 χιλιάδες στρέμματα πευκόφυτης έκτασης στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης. Μετά από ενημέρωση που είχε και από τον Σιμο Δανιηλίδη, τόνισε πως η αδιαφορία της κυβέρνησης έχει ολέθρια αποτελέσματα και πως πρέπει να ληφθούν όλα τα μέτρα προκειμένου «να αναγεννηθεί ο πολύτιμος πνεύμονας της Θεσσαλονίκης».

Στη συνέχεια η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα κάνει περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Η Φώφη Γεννηματά το βράδυ στις 8μμ, θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του παλιού λιμανιού της πόλης (είσοδος από την πύλη του Ερυθρού Σταυρού).