Η «Πράξεις για την Μακεδονία», υπόσχεται …έμπρακτη αντιπολίτευση!

Δυναμική επανεκκίνηση και συνεχή παρουσία κι αντιπολίτευση μαθαίνουμε πως σχεδιάζει η «περιφερειακή» παράταξη του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, «Πράξεις για τη Μακεδονία», στα θέματα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον γιατρό Χρήστο Παπαστεργίου.

Το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις παρεμβάσεις της με ερωτήσεις για την υποβάθμιση του ΕΣΥ, τη συνεργασία των Περιφερειών της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των συνεπειών της σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο όπως και την αύξηση των χρηματοδοτικών εργαλείων για την ενίσχυση των επιχειρήσεων της Κ. Μακεδονίας.

Πρόσφατα μάλιστα με πρωτοβουλία της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», παραδόθηκαν 1.947 συσκευασίες τροφίμων στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Νεάπολης-Συκεών προκειμένου να διανεμηθούν ενόψει του Πάσχα στους απόρους που υποστηρίζονται από τη δομή.

Κι επειδή στον κόσμο που ζούμε όλα είναι θέμα επικοινωνίας και πληροφορίας, η παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία», θέλοντας προφανώς να ενισχύσει την επικοινωνιακή της πολιτική, έχει αναθέσει τα θέματα της επικοινωνίας στον δημοσιογράφο Αχιλλέα Μεταλούλη, ο οποίος γνωρίζει καλά τα αυτοδιοικητικά και περιφερειακά ζητήματα.

Έξυπνη κίνηση από τον Παπαστεργίου, μένει να δούμε όμως και την αντιπολίτευση που θα κάνει στον Τζιτζικώστα, διότι το κόμμα του, την τελευταία δεκαετία, δεν φημίζεται και τόσο για την διαφοροποίηση του από την πολιτική της ΝΔ… Το αντίθετο μάλιστα.

Φ.Δ.