«Η Προίκα» σήμερα και αύριο στο Θέατρο Αυλαία

Η θεατρική παράσταση «Η Προίκα» με τη Στέλλα Παπαδημητρίου σε σκηνοθεσία του Φώτη Μακρή παρουσιάζεται σήμερα Δευτέρα 12 και αύριο Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στο Θέατρο Αυλαία.

Το ημερολόγιο δείχνει 8 του Μάρτη ημέρα της γυναίκας. Η Αρετή, έχει τα γενέθλια της και είναι μόνη στο σπίτι. Στη μέση του δωματίου το μπαούλο με τα προικιά της είναι το προσωπικό της κουτί της Πανδώρας και από μέσα του ξετυλίγεται η ζωή της, μια γλυκόπικρη διαδρομή με χαρές, λύπες, έρωτες, διαψεύσεις, μοναξιά.

Όμως, στο βάθος του μπαούλου υπάρχει η ελπίδα, να φωτίζει τη σκοτεινή μέρα της Αρετής. Με πολύ χιούμορ, αλήθεια, θυμό αλλά και τρυφερότητα η Στέλλα Παπαδημητρίου ξετυλίγει τη ζωή μιας γυναίκας και καταφέρνει να φωτίσει υποκριτικά όλες τις πτυχές της, σαν καθρέφτης της ζωής πολλών γυναικών της διπλανής πόρτας.

Ένας θεατρικός μονόλογος αληθινός, βαθιά ανθρώπινος, τολμηρός, που ακουμπώντας στο χθες περνά στο σήμερα για να γίνει διαχρονικός και να αγγίξει όλους. Ένα έργο προικισμένο με κρατικό βραβείο του ΥΠΠΟ. Ένα έργο που πρέπει να δείτε!

Συντελεστές Παράστασης:

  • Kείμενο: Μπέτυ Μαγρίζου
  • Σκηνοθεσία: Φώτης Μακρής
  • Σκηνικά – Κοστούμια: Κούλα Γαλιώνη
  • Φωτισμοί: Φώτης Μακρής
  • Οργάνωση παραγωγής: Όψεις Πολιτισμού

Στο ρόλο της Αρετής η Στέλλα Παπαδημητρίου

Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ γενική είσοδος & 10 ευρώ φοιτητικό- ανέργων

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr και ταμείο Θεάτρου ΑΥΛΑΙΑ

Πληροφορίες Κρατήσεις : Θέατρο Αυλαία : 2310230013